Gratis analog mastring! - 300:- • Vend

Säljes 29 apr Stockholm

Gratis analog mastring!

300:-

Gratis analog mastring!

Jag mastrar din låt helt gratis. Du får halva den mastrade låten skickad till dig, är du nöjd betalar du 300 och får hela låten direkt. Om du mot förmodan ej blir nöjd har du inte förlorat några pengar öht.

Jag kan även mastra flera låtar och då är första låten helt gratis oavsett om det är 2 eller 10 låtar du skickar till mig. Jag erbjuder även billigare paketpris för flera låtar samt stem mastering.

Musiken jag kan är Hiphop/Urban och EDM/Elektroniskt. Det är där jag har mina referensramar ljud och soundmässigt både som mastrare men också det jag lyssnat på och utövat i olika former hela livet. Denna erfarenhet gör att jag bättre kan skräddarsy ljudet åt dig inom dessa genres. Snarare än att att bara copy pastea ett schablonmässigt sound rakt av utan fingertoppskänsla för multituden av inriktningar som finns inom dessa genres. Jag har dock med goda resultat mastrat både reggae, hårdrock och punk. Så tveka inte med att skicka musik i andra musikstilar!

Jag arbetar i Pro Tools med en hybrid workflow där jag använder dator, analog outboard gear samt tjänsten Access Analog för att processa ljudet. Jag har även väldigt bra ljudsystem bestående av 3-vägs tyska KS Digital C88 coaxial monitorer + dubbla subbar, RME ADI-2 konverterare samt överdrivet påkostad och uppmätt akustik i rummet. Jag använder även mixcubes, dåliga bluetooth högtalare och HD650 som referenslyssning. Du får din låt inom max två arbetsdagar, eller snabbare om så önskas, utan extra kostnad.

Jag erbjuder även revisions, alltså ändringar, helt gratis, så du ska bli helt nöjd med soundet på din låt istället för att gräma dig över att det borde varit liiiite mer sub/diskant/etc. Jag fixar detta över en natt, eller snabbare, då jag har helt egen studio och ej har så fullspäckat schema som större mastrare där det både kostar extra och man får vänta nån vecka på lite extra bas :-)

Hör gärna av dig för frågor eller funderingar.

Allan.Wallan.Music@gmail.com

Här är en spotifylista med några låtar jag mastrat:

open.spotify.com/playlist/2Nrsu0JQYWpImFHXEleYGa?si=4be577a60ba0473b

Mvh

avatar

allan_wallan_music

allan_wallan_music 

Medlem i 2 månader

Skicka meddelande
Skick: Perfekt
Visningar: 446
Kan skickas
Sveriges marknadsplats för musiker sedan 2009