Lägg in annons
Sveriges bästa marknadsplats för musikinstrument, studioutrustning, bandmedlemmar och artister!

Studio & Scenutrustning Säljes

Slate Raven MTI 2

Inlagd 2018-07-12 14:56:49 av Johan Sveide, Göteborg, Västra Götaland.

Visningar: 272

Den är i fint skick, jag är ända ägaren, den har stått i en rökfri miljö.

Tanken från början var att hur jag än gör med fysiska kontrollytor så måste jag översätta vad de styr till vad jag ser på skärmen. Så varför inte styra direkt på skärmen?

Det jag älskar med Raven är att jag inte behöver tänka "Nu skall jag styra den här pluggen, eller flytta muspekaren till den här parametern. Jag slänger mig bara på den och ändrar, som med fysiska reglar/outboards. Framför allt var det virtuella synthar jag använde raven till, känslan blir helt annorlunda när jag kan dra i reglage direkt på skärmen samtidigt som jag spelar på min seaboard. Det händer något när man tar bort steget mellan som musen blir. Säkert delvis därför många fortfarande älskar analoga synthar.

Till raven följer en Ergotron arm med av hög kvalité värt nästan 1700kr.
https://www.thomann.de/se/ergotron_lx_lcd_monitorarm_tischmontage.htm
Fördelen med ergotron armen är att du kan använda skärmen lutande mot bordet som en Raven bör användas, och samtidigt lyfta upp den när du bara vill ha skärmen till att arbeta med annat. Kanske läsa, surfa eller se på film? Eller så kan du ju ha raven på armen i låghöjd bredvid bordet? När du sitter vid dina synthar. Möjligheterna blir fler med en arm.

Den ända skavankerna jag har märkt är lite "clouding" vilket bara syns när den är helt svart. Samt att den ibland blinkar till när jag stänger av datorn före skärmen.

Raven finns att beskåda i Göteborg frölunda och skickas inte. Kvitto kopia och orginalkartong med rengöringsprodukter följer med, samt ergotron arm.

Ha det fint!

Pris 6800:-

Besvara annons

Ring Johan Sveide: 073-5080858

Ring Johan Sveide 073-5080858 SMSa Johan Sveide 073-5080858
  • (ej obligatoriskt)

Svara på frågan. Du måste skriva talet sexhundrafyrtiotvå med siffror i fältet nedan för att ditt svar ska skickas.

Undvik bedrägeri! Tänk på att aldrig betala i förskott via bankkonto då det är så de flesta bedrägerier sker. Ring eller messa alltid säljaren innan affär. Lycka till med affären!