Lägg in annons
Sveriges bästa marknadsplats för musikinstrument, studioutrustning, bandmedlemmar och artister!

Basar Säljes

Vacker Elbas, Tobias Killer B - 4a

Inlagd 2019-02-11 16:04:58 av Malte Zeberg, Malmö, Skåne.

Skick: Mycket bra, Visningar: 411

Säljer denna fina Tobias Killer - B 4a med läcker Lacewood finnish eftersom jag spelar mest kontrabas nu för tiden och tycker det är synd på ett sådant fint instrument att det ska stå och damma.

Ett otroligt välbyggt instrument från Tobias tidiga gibson-era, basen är super lätt och smidig och är väldigt lättspelad över hela halsen. Två Bartolini mickar med ett aktivt EQ sitter på, kul detalj att de aktiva EQt har en on/off switch så du kan ge dig själv en boost hur lätt som helst!

Köpt på Musikalen I Halmstad 2010 för 18.900 (har kvitto kvar) då den var i princip som ny eftersom den hade varit ospelad sen den byggdes. Har själv inte spelat mycket på den de senaste fem åren, men inte riktigt haft hjärta att göra mig av med den för ens nu.

Jag bor i mlamö men den kan skickas med bussgods, men ser helst att köpare/testare mötes upp någonstans på sträckan Köpenhamn-Göteborg ( pendlar ofta fram och tillbaka )

Hör gärna av dig om du har fler frågor!

/ Malte

Pris 7500:-
Frakt: 0:- (med Bussgods)
Kan skickas

Besvara annons

Ring Malte Zeberg: 076-1645313

Ring Malte Zeberg 076-1645313 SMSa Malte Zeberg 076-1645313
  • (ej obligatoriskt)

Svara på frågan. Du måste skriva talet sjuttiosju med siffror i fältet nedan för att ditt svar ska skickas.

Undvik bedrägeri! Tänk på att aldrig betala i förskott via bankkonto då det är så de flesta bedrägerier sker. Ring eller messa alltid säljaren innan affär. Lycka till med affären!