Lägg in annons
Sveriges bästa marknadsplats för musikinstrument, studioutrustning, bandmedlemmar och artister!

Basar Säljes

Warwick Vampyre Set Neck 27-fret

Inlagd 2019-02-14 15:00:47 av Joachim, Lerum, Västra Götaland.

Skick: Mycket bra, Visningar: 294

Säljer nu min älskade Warwick Vampyre Set-neck bas med 27-frets, högpolerad svart finish, greppbräda av ovangkol och warwickstämmare. Modellen är nu utgången och kan således även vara attraktiv för samlare.

Det finns inte mycket finare basar än tyska Warwick, och denna bas är en ren fröjd speciellt för allsköns hårdrockare både i utseende och sound, men kan hantera det mesta.

Det bör noteras att detta EJ är en av Warwicks budgetbasar i RockBass serien (den enda Vampyre som fortfarande produceras), utan en "riktig" exklusiv Warwick direkt ifrån huvudfabriken ifrån början av 2000.

Säljer basen p.g.a behov av pengar samt bristande tid för fortsatt spelande. Den kommer med sin softcase och ett par extra strängar samt ett oanvänt läderaxelband. Den har en pytteliten lackskada på den övre delen av kroppen, precis i böjen som ligger emot kroppen, dock inget som märks och enkelt fixat hos ett proffs. Nypris var cirka 22.000:-, men jag vill bara få sålt den så jag kan gå vidare, därav priset.

Pris 10500:- (billigare vid snabb affär)
Annonsen inlagd från: Sverige Redigera annonsen Anmäl annonsen!

Besvara annons

Ring Joachim: 0729689086

Ring Joachim 0729689086 SMSa Joachim 0729689086
  • (ej obligatoriskt)

Svara på frågan. Du måste skriva talet tvåhundrafjorton med siffror i fältet nedan för att ditt svar ska skickas.

Undvik bedrägeri! Tänk på att aldrig betala i förskott via bankkonto då det är så de flesta bedrägerier sker. Ring eller messa alltid säljaren innan affär. Lycka till med affären!