Lägg in annons
Tjuvkika på nya Vend! Prova vår nya sajt på beta.vend.se
Sveriges bästa marknadsplats för musikinstrument, studioutrustning, bandmedlemmar och artister!

Lektioner Erbjudes

Pianolektioner - Nybörjare som Avancerad

Inlagd 2019-04-08 10:58:03 av Ludwig Störholt, Göteborg, Västra Götaland.

Skick: Ny, Visningar: 248

Hej!
Mitt namn är Ludwig Störholt, jag är 24 år och har nyligen gått ut en kandidatutbildning i klassiskt piano på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Jag har spelat piano i minst 16år. Min utbildning är främst baserad inom klassisk musik, men jag har sedan länge hållit på med många andra musikgenrer som jazz, improvisation, pop, rock, folkmusik, filmmusik och så vidare. Musik är musik, och jag erbjuder lektioner som kan anpassas efter vad just Du känner att du vill jobba med och utvecklas inom. Det kan även vara mer generella saker som musikteori och komposition.

Jag finns i Göteborg och Borås, och föredrar hemundervisning (att vi har lektionen hemma hos dig). Det skulle även kunna vara möjligt att ordna någon annanstans att vara i Göteborg om hemundervisning inte fungerar för dig.

Jag tar 300kr/timmen. Angående tider så är jag ganska flexibel. Kan även ses på helger.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor om mig eller om du är intresserad av att ta lektioner i piano/musik. Du kan ringa/sms:a eller maila. Hoppas att vi hörs!

Allt gott.

/Ludwig

Pris 300:-

Besvara annons

Ring Ludwig Störholt: 070-7528092

Ring Ludwig Störholt 070-7528092 SMSa Ludwig Störholt 070-7528092
  • (ej obligatoriskt)

Svara på frågan. Du måste skriva talet åttahundrasexton med siffror i fältet nedan för att ditt svar ska skickas.

Undvik bedrägeri! Tänk på att aldrig betala i förskott via bankkonto då det är så de flesta bedrägerier sker. Ring eller messa alltid säljaren innan affär. Lycka till med affären!