Lägg in annons
Tjuvkika på nya Vend! Prova vår nya sajt på beta.vend.se
Sveriges bästa marknadsplats för musikinstrument, studioutrustning, bandmedlemmar och artister!

Synthar Säljes

Akai Force + 240gb SSD-HD

Inlagd 2019-09-29 17:32:39 av Jim, Bengtsfors, Västra Götaland.

Skick: Ny, Årsmodell: 2019, Visningar: 392

Säljer här min i princip helt oanvända Akai Force, har kanske använt den i ca 3 timmar.
Har inte haft tid att sätta mig in i workflowet och kommer inte ha det framåt heller, så passa på att köp en superfin maskin som är oanvänd (Displayskyddet sitter kvar som man kan se på bilderna).

Har även slängt in en SSD-HD på 240gb vilket gör det möjligt att trycka in en hel del extrakräm i den och komma åt det på nolltid!

"Realtime Sampling
Force har en kraftig samplingsfunktion, spela in ljud från någon av ingångarna eller från force-projektet. Lägg till upp till fyra realtidseffekter under inspelning och tilldela inspelade ljud direkt till separata spår eller valt program.

MPC Sampling editing
MPC-serien ger dig de mest avancerade samplingsfunktioner du kan tänka dig. Med Force, trim, cut, chop kan du bearbeta och manipulera samples med all kraft som den ikoniska MPC-serien ger.

Looper
Resampla dina klipp eller spela in ljud fråndet inbyggda biblioteket. Man kan även välja ljud från de olika ingångarna för att upptäcka de oändligt kreativa möjligheterna till looping som Foce ger

Mix
Använd Track and Pad Mixers, sätt nivåer, panorera, tilldela effekter och skicka ljud till någon av fyra interna effektsendarna, som sedan kan tilldelas till alla programpads, project tracks eller till masterutgången.

Out-the-Box, Force levereras förladdad med 10 GB "måste ha"-ljud från branschledande leverantörer av ljudinnehåll inklusive SampleTools av CR2, MSX Audio och Sample Magic. Med 248 Kits, 16 Demo Projects, 2500 + Loops och 500+ patterns ger Forces kärnbibliotek omedelbar tillgång till de mest eftertraktade ljuden för att inspirera din kreativitet."

Inköpt 26/2-2019 från emusic.se så garanti och kvitto finns fortfarande.

Säljes komplett med Kartong, Garanti/kvitto och manualer

.

Inköpspris: 15 775kr + ca 700kr SSD-HD

Mitt pris: 8500kr
 (inga byten).
Finns annonsen kvar finns maskinen kvar!
Åker runt väldigt mycket i mitt jobb så jag kan överlämna allt om ni är i närheten av Göteborg, Trollhättan, Uddevalla, Karlstad, Mariestad, Skövde, Jönköping, Halmstad, Lidköping, Strömstad mm.


Har inga problem att skicka den heller, Schenker eller posten fungerar bra för mig men fysisk köpare kommer prioriteras.

Pris 8500:- (billigare vid snabb affär)
Frakt: 150:- (med Schenker)
Kan skickas

Besvara annons

  • (ej obligatoriskt)

Svara på frågan. Du måste skriva talet åttahundraåttioåtta med siffror i fältet nedan för att ditt svar ska skickas.

Undvik bedrägeri! Tänk på att aldrig betala i förskott via bankkonto då det är så de flesta bedrägerier sker. Ring eller messa alltid säljaren innan affär. Lycka till med affären!