Lägg in annons
Tjuvkika på nya Vend! Prova vår nya sajt på beta.vend.se
Sveriges bästa marknadsplats för musikinstrument, studioutrustning, bandmedlemmar och artister!

Gitarrförstärkare Säljes

ON HOLD: Elmwood 3100, first gen, med unik Elmwood-mod

Inlagd 2019-10-03 18:33:04 av Richard Lainegard, Östersund, Jämtland.

Visningar: 313

På grund av flytt till hus och (dyrt) studiobygge, måste jag lätta lite på stärkarparken. Detta är en Elmwood 3100, första året, nyservad. Dessutom har Jan på Elmwood gjort en channelswitch-mod på den så man via kanal-3 latching-jacket på baksidan nu kan switcha mellan "blues/modern" lägena på kanal 2, så detta gör stärken till en 4-kanalera nu, troligen den enda 3100'n nånsin med den moden. TIll detta en midibox som gör att du då kan programmera CC eller PC att switcha dessa kanaler som du själv vill (original 3-kanalswitchen följer såklart med).

Fantastisk stärk, muskulös gain som drar åt Soldano och andra Amerikanska boutique-toppar, men samtidigt flörtar med det bästa från Marshall. Går att ta från 100w ner till 25w, har dubbla loopar (både seriell och en med parallell-mix där man själv väljer mkt sav effekten i loopen som skall assigneras till varje kanal).

Har haft ett antal 3100 genom åren, och detta är den enda som låter exakt som min första (som var en av de absolut första gjorda).

Pris 16000:- Kan skickas

Besvara annons

  • (ej obligatoriskt)

Svara på frågan. Du måste skriva talet etthundrafyrtio med siffror i fältet nedan för att ditt svar ska skickas.

Undvik bedrägeri! Tänk på att aldrig betala i förskott via bankkonto då det är så de flesta bedrägerier sker. Ring eller messa alltid säljaren innan affär. Lycka till med affären!