Lägg in annons
Tjuvkika på nya Vend! Prova vår nya sajt på beta.vend.se
Sveriges bästa marknadsplats för musikinstrument, studioutrustning, bandmedlemmar och artister!

Effektboxar & Lådor Säljes

EHX SuperEgo+

Inlagd 2019-10-09 13:15:59 av Jonas, Uppsala, Uppsala.

Skick: Mycket bra, Årsmodell: 2018, Visningar: 286

SuperEgo+ i riktigt bra skick. Har endast stått i hemmastudion. Har velcro men aldrig lämnat studion. Lite drygt 1 år gammal. Säljes med orginalkartong och manual.

Det är en väldigt kul pedal som inspirerar. Perfekt att enkelt skapa bakgrunds-vibe och ljudlandskap, både för performance och övning. Den får inte nog med speltid och jag har köpt lite nya pedaler så jag måste rotera lite. Nypris ca 3000 kr.

SuperEgo+ är en vidareutveckling av den populära EHX SuperEgo. Denna utgåva höjer nivån för att skapa syntheffekter, komplexa ljudlandskap, glissandos, oändlig sustain m.m. Smarta funktioner kombineras här med en rejäl effektsektion med 11 olika effekter samt EXP-ingång för styrning av effektparametrar i realtid samt en extra anslutning för en 3-vägs kontrollpedal. Effekterna kan användas både tillsammans med freeze-funktionen och stand-alone.

SuperEgo+ har tillräckligt med inställningsmöjligheter för den mest äventyrlige tonjägaren och har utrustats med Dry, Effect; Attack, Decay, Threshold, Layer och Gliss-kontroller. Vidare finns fyra olika "Freeze" lägen: Moment, Sustain, Auto och Latch, samt ett LIVE-läge där den rena signalen kopplats förbi synthmotorn och istället går direkt in i effektsektionen. Den polyfoniska SuperEgo+ fungerar lika bra för gitarr som till andra instrument som bas, keyboards, sång och trummor.

Pris 2000:-
Frakt: 100:- (med Post)
Kan skickas

Besvara annons

Ring Jonas: 073-3777123

Ring Jonas 073-3777123 SMSa Jonas 073-3777123
  • (ej obligatoriskt)

Svara på frågan. Du måste skriva talet etthundraåttiofem med siffror i fältet nedan för att ditt svar ska skickas.

Undvik bedrägeri! Tänk på att aldrig betala i förskott via bankkonto då det är så de flesta bedrägerier sker. Ring eller messa alltid säljaren innan affär. Lycka till med affären!