Lägg in annons
Skapa konto och betatesta den nya sajten redan idag! beta.vend.se
Sveriges bästa marknadsplats för musikinstrument, studioutrustning, bandmedlemmar och artister!

Elgitarrer Säljes

Heritage Heritage Eagle Custom 1988

Inlagd 2020-09-01 09:54:16 av Oscar Bjökenfeldt, Malmö, Skåne.

Skick: Bra, Visningar: 654

Säljer min Heritage Heritage Eagle Custom från 1987-1988 (något oklart om det rör sig om slutet av 1987 eller början av 1988). Gitarren är köpt på Main Drag Music in Brooklyn NY sommaren 2017.

Topp, backsida och halsen är av Mahogany. Greppbrädan är av Rosewood.

Skicket på gitarren skulle jag beskriva som bra men använd. Den har en del märken här och var. Men andra ord är det tydligt att denna gitarren har spelats på, precis som det ska vara! Utöver detta finns ett litet hack på det 14e bandet, tycker dock själv inte att det påverkar alls när man spelar. Den största skadan på gitarren är vid halsen (se bilder). Denna skada har jag själv förorsakat då gitarren ramlade" från sitt ställ vilket ledde till en spricka. Sprickan är lagad hos Malmö Gitarrverkstad och påverkar inte ljudet överhuvudtaget.

Det ingick inget hard case när jag köpte den, därför skickas gitarren inte. Har använt en vanlig väska från 4sounds när jag dragit runt med den.

En sån här gitarr är mycket ovanlig i Sverige. Jag är själv tveksam till om jag verkligen vill sälja men vissa omständigheter gör mig mer eller mindre tvungen. Den låter för övrigt helt magiskt! Passa på!!

För mer information om Heritage, kolla in deras hemsida: https://heritageguitars.com/

Pris 29900:-

Besvara annons

Ring Oscar Bjökenfeldt: 076-8786562

Ring Oscar Bjökenfeldt 076-8786562 SMSa Oscar Bjökenfeldt 076-8786562
  • (ej obligatoriskt)

Svara på frågan. Du måste skriva talet tvåhundraåttiosju med siffror i fältet nedan för att ditt svar ska skickas.

Undvik bedrägeri! Tänk på att aldrig betala i förskott via bankkonto då det är så de flesta bedrägerier sker. Ring eller messa alltid säljaren innan affär. Lycka till med affären!