Lägg in annons
Skapa konto och betatesta den nya sajten redan idag! beta.vend.se
Sveriges bästa marknadsplats för musikinstrument, studioutrustning, bandmedlemmar och artister!

Studio & Scenutrustning Säljes

Multikabel EWI/Harting

Inlagd 2020-09-10 00:19:12 av Kristofer Jönson, Uppsala, Uppsala.

Visningar: 556

Säljer av lite multikablage som inte längre används. Allt är av bra kvalitet men behöver kompletteras/färdigställas för att kunna användas så lämpligt för ngn som ska göra en studioinstallation eller dylikt.

EWI SMM20/Harting:
3st ca 5m långa 20-pars balanserad EWI SMM20 multikabel med Harting don i båda ändar.
6st Harting chassidon med ca 1m break out kabel. 3st med svart kabelstrumpa, 3st utan
5st Harting kabel-kontaktdon varav 3st med ca 40cm breakout, 2st med ca 85cm breakout. 3st med svart kabelstrumpa, 2st utan

Dessa har använts till insertkablage och linjekablage mellan rack och mixerbord i min studio därav klippta ändar från mina patchar osv. De rackmonterade Harting-donen sitter i Penn Elcom rack-paneler från deras modulsystem. Jag har rätt mycket moduler så önskas ngn annan konfiguration kan jag skruva om dem om man vill dela upp det annorlunda. Just nu sitter två don i en 2HE-plåt liggande och tre don i en 4HE-plåt stående. Följer också med två Harting-don som jag klippt kabeln från. Det behövs alltså kompletteras med XLR/Tele-kontakter i ändarna så har man 60 kanaler signalkabel. Jag har haft bantam-patchbays i ena änden och XLR/Tele-kontakter i mixerbordsänden.

3000kr för allt ovanstående. Hämtas med fördel på plats i Uppsala pga vikten men kan skickas om köpare betalar kabel samt frakt i förskott. Fler bilder finns för den som är intresserad, allt fick inte plats i annonsen.

Pris 3000:- Kan skickas

Besvara annons

  • (ej obligatoriskt)

Svara på frågan. Du måste skriva talet etthundrasju med siffror i fältet nedan för att ditt svar ska skickas.

Undvik bedrägeri! Tänk på att aldrig betala i förskott via bankkonto då det är så de flesta bedrägerier sker. Ring eller messa alltid säljaren innan affär. Lycka till med affären!