2Box Drumit Five, Jobeky triggar, Wronka trigg - 11 000:- • Vend

Säljes 10 maj Västervik

2Box Drumit Five, Jobeky triggar, Wronka trigg

11 000:-

Detta digitala kit består av 4 st interna justerbara 2-zon triggers från Jobeky till pukorna och virveln. Jobeky gör några av marknadens bästa trumtriggers och är grymt tillförlitliga.
Jobeky gummilister (storlek 12,13,14,16) till sargarna samt meshskinn som både över -och underskinn (även där storlek 12,13,14,16). Kabelgenomföringen är gjord genom underskinnet för att minska påverkan av originaltrummorna.
Till virveln finns det ett Roland MH2-14 14" Powerply Mesh Head. Även underskinnet på virveln är meshskinn och kabeln går ut igenom meshskinnet.

Till bastrumman är det en Wronka Bass 10 trigger. En av de mest påkostade och robusta bastrumstriggarna man kan hitta. Tillverkad i rostfritt stål, ställbar från 18-24 tum och med en extra dämpad 10" ring runt triggern för att reducera bastrumsskinnet att dubbeltrigga av misstag. Meshskinn finns som både slag- och frontskinn.

Ljudmodulen är en 2Box Drumit Five som låter helt fantastiskt. Kablage från modul till trummor/triggar. Naturliga ljud med ruggigt bra dynamik och känsla. Så nära riktiga trummor man kan komma.

Allt det digitala + meshskinn samt gummilister
PRIS 11.000 eller till högstbjudande med rätt att neka. Hämtas helst på plats, men kan skickas men då är det förskottsbetalning som gäller och även noggrann dialog innan det skickas.

avatar

Pär

andersson_p 

Medlem i över ett år

Skicka meddelande
Skick: Mycket bra
Visningar: 151
Kan skickas
Sveriges marknadsplats för musiker sedan 2009