Analog rytm MK2 - 12 000:- • Vend

Säljes 22 jun Karlskrona

Analog rytm MK2

12 000:-

Tjena!

Jag känner att det är dags att sälja av lite utrustning då jag inte använder grejerna särskilt mycket längre. Tiden räcker inte till och då är det svårt att nå in i den kreativa ådran.

Jag har en analog rytm mk2 i helt perfekt skick jag vill bli av med. Inte en enda repa eller skråma, skyddsplasten sitter fortfarande kvar på displayen. Jag köpte den av en säljare här på vend för typ två år sedan. Han hade knappt använt den då maskinen inte riktigt passade hans workflow. Tanken var ju att jag skulle använda den desto mer men ungefär under samma period kom jag av mig i proddandet, jobbet tog mer av min tid och flickvännen vill gärna träffa mig lite också. Den har med andra ord i stort sett bara stått i garderoben. Nu tänker jag att det är dags för någon annan att ta över denna pärlan. Bättre att den används av någon än att stå bortglömd hemma hos mig.

Alla originalgrejer finns med och dessutom kommer en decksaver på köpet.

Jag kan absolut skicka mot förskottsbetalning samt att köparen står för frakten.

Skicka gärna ett mail om ni har några frågor

Jag köpte den för 15 000kr av förra killen och vill själv ha 12 000kr för den. Som sagt så är den knappt använd. Det är ingen mening att ni prutar, jag har inte bråttom att sälja

avatar

André

sibylla 

Ny medlem

Skicka meddelande
! Observera att medlemskontot är nytt! Läs våra tips på hur du undviker att bli lurad.
Skick: Perfekt
Visningar: 106
Kan skickas
Sveriges marknadsplats för musiker sedan 2009