Mesa Transatlantic TA15 - 6 300:- • Vend

Säljes 4 aug Umeå

Mesa Transatlantic TA15

6 300:- 7 000:-

Rörförstärkare med två kanaler och fem lägen: Normal, Top Boost, Tweed, Hi 1 och Hi 2 (i klartext: Vox normal, Vox top boost, Tweed, Marshall och Mesa). Ställbar effekt mellan 5, 15 och 25 W.

Den är nyservad och har fått några nya kondingar samt en nytt ingångsrör. I övrigt sitter originalrör på preampsidan, och de mäter fint. Slutstegsrören som sitter i är ett matchat par Sovtek EL84 som har gått runt 20 timmar, på sin höjd. Jag skickar också med ett nytt par matchade Mesa-rör i osprättad förpackning.

Toppen har lite skavanker, rent utseendemässigt - den har lite skav/färgskiftning på den ljusare metallen (se bild) och en plastring på ena sidan där handtaget går ner i chassit har spruckit och i princip försvunnit. Det syns knappt, men gör att handtaget mest sitter på ena sidan. Det går dock att både höja och sänka som det ska.

Till toppen hör footswitch (ej original), softcase i nyskick och högtalarkabel, plus extrarören (2 x Mesa-EL84).

Lådan är en Mesa Widebody 1x12 Open back med en Celestion Greenback på 8 ohm. Lådan är i fint skick, och överdrag ingår. Jag säljer den inte separat. Om någon köper bara toppen lägger jag ut en ny annons med bara lådan.

Grejerna kan skickas med Blocketpaketet eller Bussgods om du står för kostnaden. Jag kan behöva några dagar på mig att fixa med allt emballage och så vidare.

Jag vill ha 6300 kronor för toppen, eller 10 000 för hela paketet.

avatar

Olof Almqvist

olofalmqvist 

Medlem i över ett år

Skicka meddelande
Skick: Bra
Visningar: 177
Kan skickas
Sveriges marknadsplats för musiker sedan 2009