Moog Voyager - 50 000:- • Vend

Säljes 21 apr Borlänge

Moog Voyager

50 000:- 57 000:- eller byten

Accepterade byten: Något som gör mig glad, gärna i mindre format eller modul. Fresta mig med till exempel Modal Electronics Cobalt 8; DSI/Sequential; ASM Hydrasynth; Behringer DeepMind; Novation Peak/Summit; Moog Sub(sequent)/Phatty; Waldorf; Arturia; Roland... Du kan alltid fråga. ☺️

Den klassiska minimoog:en, men uppgraderad med t.ex.: oscillator sync och FM; dubbla(!) filter med ”spacing” (stereoeffekt) eller highpass; programminne och MIDI förstås; x/y-pad, anslagskänslighet och aftertouch; rejäl modulationsmatris; möjlighet till massor av CV; häftig backlit panel. Högsta Moog-kvalitet och omsorg i varenda detalj.

============================

Den vita modellen. Jag skulle säga mint förutom ett par (små) grejer i kanten av overlayen, se foto. Naturligtvis inga funktionsfel på minsta vis. Har stått stilla i hem/hemstudio hos både mig och tidigare ägaren. Oscillatorerna nyligen kalibrerade.

Serienummer SS1822.

============================

Inklusive:
Originalkartong, men utan frigoliten
Expressionpedal (Moog)
Thon hardcase

============================

Jag skickar inte gärna. Jag finns i Borlänge och reser endel i triangeln Borlänge-Gävle-Uppsala. Och jag reser mycket hellre en bit längre för att göra affär på plats. Det är jätteviktigt att du kan testa och inspektera synten.

avatar

Rikard Land

rikard_land 

Medlem i över ett år

Skicka meddelande
Skick: Perfekt
Visningar: 963
Kan skickas
Byten accepteras
Sveriges marknadsplats för musiker sedan 2009