Lägg in annons
Sveriges bästa marknadsplats för musikinstrument, studioutrustning, bandmedlemmar och artister!

Om vend.se

Webbtjänsten vend.se startades i Augusti 2009 eftersom musikmarknadsplatsen vendolin.se lades ner. Hålet behövde fyllas och vend.se skapades. Numera är vend.se den självklara sidan för begagnade musikinstrument, artister, studioutrustning och mycket mer.

Den svenska marknadsplats som idag dominerar har för lite kategorier och det kan ibland vara svårt att hitta det man söker bland så mycket annat. Därför kändes det naturligt att försöka skapa en tjänst där man med ett klick når den kategori man vill. En helt egen hemsida för varje huvudkategori helt enkelt.

Vem ligger bakom?

Vend.se startade i huvudet på Macs Moser, musikproducent, fotograf och mångsysslare. Macs företag och kreativa studio Spooky Panda äger och driver vend-tjänsterna.

Synpunkter

Teamet arbetar för att göra vend.se till en trivsam och säker maknadsplats där både köpare och säljare kan känna sig hemma. Webbtjänsten utvecklas kontinuerligt och vi hoppas att du som har åsikter och förslag om förbättringar hör av dig till oss eller blir vår fan på facebook!

Nyheter/uppdateringar